شناسهٔ خبر: 196812 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بیش از یک میلیون نفر از مرز مهران تردد کردند

تردد مرز مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت‌ماه، یک‌میلیون و ۲۰ هزار و ۴۱۸ نفر از مرز بین‌المللی مهران تردد داشته‌اند.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (ایلام)، سیدزاهدین چشمه خاور مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام گفت: در بازه زمانی دو ماهه اول سال جاری بیش از یک‌میلیون و ۲۰ هزار و ۴۱۸ نفر از مرز بین‌المللی مهران تردد داشته‌اند.

 وی اظهار داشت: از این تعداد، ۴۳۸ هزار و ۱۵۵ نفر زائر ایرانی ورودی به کشور و ۳۳۵ هزار و ۱۱ نفر زائر خروجی بوده‌اند.

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام افزود: همچنین در این بازه زمانی، ۱۱۷ هزار و ۱۲۳ تبعه خارجی از مرز مهران خارج و ۱۳۰ هزار و ۱۲۹ تبعه خارجی از طریق این مرز وارد کشور شده‌اند.

 وی خاطرنشان کرد: آمار ترددها در این مرز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۲ درصد افزایش داشته است.

 چشمه خاور با اشاره به تردد روزانه بیش از ۱۰ هزار نفر از مرز مهران، افزود: در حال حاضر تردد زائران در این مرز به‌صورت روان و بدون مشکل در حال انجام است.